Rasplata dembel online dating dating fender bassman 10


11-Jun-2017 22:14

Dora e mikut rrëshqiti poshtë gjoksit, duke i krijuar dridhëtima e ndaloi mbi karin e ngrehur të Florit.

Nga pozicioni si ishin ulur ai nuk ndjehej mirë pasi brekët e shtërngonin dhe ai kishte nevojë të rregullonte pozicionin e tij, për ta lënë atë të shlirtë që të shtrihej si të donte.

Ky ishte një ndjesi që nuk e kishte provuar kurrë, pasi me femrat që e kishte bërë, do ti vinte turp tu propozonte një veprim të tillë. ofshani Flori kur miku ia gëlltiti kokën e karit e pastaj edhe më tej, ishte një ngrohtësi e këndëshme që lagështira e gojës e bënte akoma më të pëlqyeshme.

Ai filloi ta fuste e ta nxirte, duke e bërë Florin të dridhej nga kënaqësia.

rasplata dembel online dating-38

Adultwebcam four samsung mobile

Por pas pak ai degjoi si i tingëlloi celulari dhe Lori foli me dikë, pastaj u afrua dhe i tha shkurt: Fresku i mbremjes e qetsoi, pas vapës që kishte në lokal.Klasa e tyre ishte karakterizuar si ajo e djemëve të bukur. I gjatë, i hijshëm, me një fytyrë engjëllore të bënte menjëherë për vete.Vajzat i ngjiteshin pas dhe ai nuk hezitonte t’ua bënte qejfin të gjithave. Për shumë vjet që kishin qënë në një klasë kishin qënë njëlloj, kurse tani Lori kish filluar të bëhej gjithënjë e më elegant.Më së fundi dolën në rrugën e gjërë dhe makina filloi të ecë shtruar. Ne mund të takohemi, të rrim pak bashkë, të pimë edhe nga një gotë dhe kur ta ndjesh veten të përgatitur, do të jesh ti që do të më thuash.

E di që je djalë i mirë dhe nuk dua t’i shtoj vetes një mëkat më shumë.

Pas një puthje të zjarrtë, Florit iu duk, se po i merresh fryma.